avatar-totoro-agencia-comunicacio-mitjans-marketing
24293
post-template-default,single,single-post,postid-24293,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

totoro comunicació, nou partner de l’Acellec, Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura

totoro comunicació nou partner de l'Acellec

totoro comunicació, nou partner de l’Acellec, Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura

L’Acellec, Associació Catalana d’Empreses del Lleure, l’Educació i la Cultura, ha signat un acord de col·laboració amb totoro comunicació com a nou partner de l’entitat, per a prestar serveis de comunicació corporativa i marketing digital als seus associats.

A través d’aquest acord, totoro s’incorpora al portfoli de proveïdors i col·laboradors de l’Acellec. totoro oferirà serveis de consultoria de comunicació, marketing digital, gabinet de premsa i formació digital als associats de l’Acellec, amb unes condicions avantatjoses.

Creada l’any 2001, l’Acellec agrupa a més d’un centenar d’entitats i empreses de l’àmbit del lleure educatiu i la cultura de proximitat, entre les quals destaquen Kids&Us School of English, Rosa dels Vents o Agora Col·lectivitats, entre d’altres.

Millorar la comunicació dels associats 

El principal objectiu d’aquest acord de col·laboració és contribuir a millorar i professionalitzar la comunicació que fan les empreses associades de l’Acellec, per a potenciar i destacar la seva marca en un entorn de sobreexposició informativa i poder arribar al seu públic.

A totoro comunicació creiem que la comunicació és una eina clau en l’estratègia de negoci i desenvolupament de qualsevol empresa i n’estem convençudes del seu poder. Vols saber-ne més? Pots contactar-nos aquí.