avatar-totoro-agencia-comunicacio-mitjans-marketing
23310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23310,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Serveis de Comunicació corporativa i Marketing per a empreses B2B

Consultoria

Analitzem les necessitats comunicatives del client i elaborem plans de Comunicació corporativa i estratègies de comunicació 360.

Saber-ne més
Gabinet de premsa

Dissenyem i implementem accions de Gabinet de premsa per a augmentar la visibilitat pública del client i els seus impactes als mitjans de comunicació.

Saber-ne més
Comunicació digital

Elaborem plans de Marketing Digital (Social Media, community management, SEO i email marketing) per a aconseguir un bon posicionament a Internet.

Saber-ne més
Consultoria
comunicació interna barcelona

Analitzem les necessitats comunicatives del client a nivell intern i elaborem estratègies per a millorar la comunicació dins l’empresa i enfortir el sentiment de pertinença dels seus treballadors.

Saber-ne més
Comunicació digital

Oferim formació digital ad hoc per a empreses, per a ensenyar-los les principals claus de la comunicació digital i la reputació online.

Saber-ne més
Consultoria

Identifiquem les necessitats comunicatives del client per a construir una nova marca, definir la seva identitat gràfica i corporativa i els seus canals de comunicació.

Saber-ne més

Parlem?

Explica’ns quin és el teu projecte i quines, les teves necessitats, i et direm en què et podem ajudar. Envia’ns un correu, truca’ns o deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.