avatar-totoro-agencia-comunicacio-mitjans-marketing
23310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23310,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Serveis de Comunicació corporativa i Marketing digital

Consultoria

Analitzem les necessitats comunicatives del client i elaborem plans de Comunicació corporativa i estratègies de comunicació 360.

Saber-ne més
Gabinet de premsa

Dissenyem i implementem accions de Gabinet de premsa per a augmentar la visibilitat pública del client i els seus impactes als mitjans de comunicació.

Saber-ne més
Comunicació digital

Elaborem plans de Marketing Digital (Social Media, community management, SEO i email marketing) per a aconseguir un bon posicionament a Internet.

Saber-ne més
Consultoria
comunicació interna barcelona

Analitzem les necessitats comunicatives del client a nivell intern i elaborem estratègies per a millorar la comunicació dins l’empresa i enfortir el sentiment de pertinença dels seus treballadors.

Saber-ne més
Comunicació digital

Oferim formació digital ad hoc per a empreses, per a ensenyar-los les principals claus de la comunicació digital i la reputació online.

Saber-ne més
Consultoria

Identifiquem les necessitats comunicatives del client per a construir una nova marca, definir la seva identitat gràfica i corporativa i els seus canals de comunicació.

Saber-ne més