avatar-totoro-agencia-comunicacio-mitjans-marketing
162
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-162,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Quim
som

A totoro creiem que la comunicació és una eina clau en l’estratègia de negoci i desenvolupament de les empreses i n’estem convençudes del seu poder. 

Com
treballem

Tracte directe i individualitzat: oferim un tracte directe i individualitzat a cada client. Treballem amb ell, en estreta col·laboració, en tots i cadascun dels projectes, per a poder-li oferir el millor servei. Seguiment dels treballs: avaluem de manera permanent la nostra feina. Per aconseguir un bon resultat, és imprescindible fer un correcte anàlisi previ, però també un seguiment constant de tots els treballs per a detectar possibles millores. Màxima flexibilitat: ens adaptem a les necessitats i moments de cada client. La nostra prioritat és fer bé la feina.

L’equip

Anna Alonso

COMUNICACIÓ

Anna Cabanillas

MARKETING DIGITAL

Carlota Coms

COMMUNITY MANAGER

Francesc Berengueras

CONSULTOR WEB

Consultoria de comunicació

Notes de premsa

Identitat corporativa

Marketing digital

Social Media

Comunicació interna

Newsletters

Diga'm més coses boniques

Diga'm més coses boniques

–Diga'm més coses boniques.
–M'agrades, Midori.
–Quant?
–M'agrades com un ós a la primavera.
–¿«Un ós a la primavera»? –Na Midori va tornar a aixecar el cap–. Què és això? «Un ós a la primavera»!
–Imagina que passeges sola per un prat i se t'acosta un osset amb la pell vellutada i uns ullassos. Tot d'una l'osset et diu: «Bon dia, senyoreta! Vol vostè rodar amb mi?». Llavors tu i l'osset us passeu el dia sencer rodant abraçats per una vessant sembrada de trèvols. És bonic, no?
–Molt bonic.
–Doncs a mi m'agrades tant com això.
«Tòquio blues» (Haruki Murakami).

Parlem?

Explica’ns quin és el teu projecte i quines, les teves necessitats, i et direm en què et podem ajudar. Envia’ns un correu, truca’ns o deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu.