avatar-totoro-agencia-comunicacio-mitjans-marketing
23580
post-template-default,single,single-post,postid-23580,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

totoro col·labora en la difusió de Truepics.org de la Fundación Amigos de Monkole

truepics-fundacion-amigos-monkole

totoro col·labora en la difusió de Truepics.org de la Fundación Amigos de Monkole

Coincidint amb el Dia Mundial de l’Àfrica (25 de maig), totoro comunicació ha col·laborat en la difusió de TRUEPICS.ORG, el primer Banc d’imatges d’Àfrica solidari, gratuït i col·laboratiu, impulsat per la fundació espanyola Fundación Amigos de Monkole. totoro ha enviat una nota de premsa als mitjans de comunicació per a explicar-los els detalls del projecte i aconseguir visibilitat.

El banc d’imatges TRUEPICS.ORG és una plataforma online col·laborativa de lliure accés, on fotògrafs professionals i aficionats poden cedir les imatges del continent africà amb una finalitat solidària. La descàrrega de les fotos és sempre gratuïta per a tots els usuaris, que també poden fer un donatiu. Igualment, el Banc ofereix a les empreses la possibilitat de col·laborar amb el projecte mitjançant el patrocini de la web.

L’objectiu principal de TRUEPICS.ORG és recaptar fons per als projectes solidaris d’assistència mèdica per a famílies sense recursos que Fundación Amigos de Monkole duu a terme a la República Democràtica del Congo. Actualment, el banc d’imatges compta amb més de 400 fotografies de països com el Congo, Etiòpia, Kenya, Marroc, Uganda, Mauritània, Costa d’Ivori o Camerun, i hi han participat els prestigiosos fotògrafs Sara Janini. 

L’agència de branding Karenin. –partner de totoro– és l’agència creativa de la campanya. Veure el vídeo de llançament de TRUEPICS.ORG.

Fundación Amigos de Monkole

La Fundación Amigos de Monkole treballa des de l’any 2010 a la República Democràtica del Congo, per a donar resposta a les necessitats mèdiques de la població més pobre, en un país que no disposa de seguretat social ni sanitat pública.

La Fundació ajuda a l’Hospital Monkole, amb més de 30 anys d’experiència i molt de prestigi al país (ha estat un dels elegits a la ciutat per enfrontar-se al Covid-19), a aconseguir que la salut sigui  accessible a totes les persones, especialment, a les famílies sense recursos.