avatar-totoro-agencia-comunicacio-mitjans-marketing
23866
post-template-default,single,single-post,postid-23866,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

totoro comunicació, nou partner de Comunicació de l’agència d’esdeveniments invita

totoro partner agencia esdeveniments invita

totoro comunicació, nou partner de Comunicació de l’agència d’esdeveniments invita

L’agència d’esdeveniments corporatius invita, fundada i dirigida per la Bàrbara Segura, ha escollit totoro comunicació com a nou partner de comunicació i gabinet de premsa per als esdeveniments i congressos que organitzi.

A través d’aquest acord de col·laboració, totoro s’incorpora al portfoli de partners i col·laboradors d’invita. totoro s’encarregarà de dissenyar i executar estratègies de comunicació digital i offline (gestió de xarxes socials, enviament de newsletters, etc.) i de relació amb mitjans de comunicació (notes de premsa), per als clients d’invita que requereixin dels seus serveis.

Entre els principals clients d’invita destaquen entitats i empreses com “la Caixa”, ESADE, Vertix o Alliance Healthcare, entre d’altres.

El principal objectiu d’aquesta aliança entre les dues agències és oferir un millor servei de comunicació i imatge al client, 100% adaptat a les seves necessitats.

A totoro comunicació creiem que la comunicació és una eina clau en l’estratègia de negoci i desenvolupament de qualsevol empresa i n’estem convençuts del seu poder. Vols saber-ne més? Pots contactar-nos aquí.