avatar-totoro-agencia-comunicacio-mitjans-marketing
23500
post-template-default,single,single-post,postid-23500,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

totoro col·labora en la difusió del Calendari Solidari Talita 2022

talita presenta el calendari solidari talita 2022

totoro col·labora en la difusió del Calendari Solidari Talita 2022

Per vuitè any consecutiu, totoro comunicació col·labora en la difusió del Calendari Solidari Talita, de nens i joves amb discapacitat intel·lectual i famosos, que, enguany, celebra la seva 20ena. edició.

L’objectiu principal del Calendari Solidari de Talita és sensibilitzar la societat i afavorir la inclusió dels infants i joves amb discapacitat intel·lectual i necessitats educatives específiques. Fundació Talita treballa perquè aquests nens es formin en una escola ordinària que els capaciti per a gaudir d’una vida personal i professional plena, digna i feliç.

Compromesos amb aquesta causa, totoro intenta aportar el seu gra de sorra, col·laborant en l’estratègia de difusió i comunicació del Calendari. L’objectiu és aconseguir que el Calendari tingui ressò als mitjans de comunicació i donar visibilitat a la situació en què es troben els nens i joves de Talita.

En les formacions de portaveus (per a professionals que volen conèixer una mica més a fons el funcionament dels mitjans de comunicació), sempre s‘explica que la ‘notícia’ és un fet inesperat i d’interès públic, però, sobretot, “allò que els periodistes consideren que és notícia”. totoro comunicació treballa perquè el Calendari Solidari Talita sigui notícia cada any, i per defensar uns mitjans de comunicació oberts i plurals, que mostrin la societat tal i com és; rica i diversa.

El calendari també serveix per a recaptar fons (es pot aconseguir trucant al telèfon 93 434 43 55 o bé a través de la pàgina web de Talita).

 

2 de desembre, presentació del Calendari Solidari Talita 2022

El Calendari Solidari Talita d’aquest any serà presentat pel periodista Jordi Basté, en un acte amb públic, el proper dijous 2 de desembre a les 18 h a l’hotel H10 Art Gallery, coincidint el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat (3 de desembre).