avatar-totoro-agencia-comunicacio-mitjans-marketing
23351
post-template-default,single,single-post,postid-23351,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

#DigitalTraining, formació en comunicació ‘online’ per a empreses

Digital-training

#DigitalTraining, formació en comunicació ‘online’ per a empreses

Amb Internet, el procés de comunicació clàssic emissor-receptor s’ha desdibuixat i la transmissió de la informació és molt més àmplia, desorganitzada i no contrastada.

En aquest escenari, les marques i les empreses competeixen per fer-se un forat i destacar. Els canals propis (pàgina web, xarxes socials, blog corporatiu, newsletter, etc.) han guanyat força –són la font principal– i tenir una estratègia de comunicació online ben definida resulta imprescindible, no només per a transmetre una imatge atractiva als públics d’acord amb els valors propis de l’empresa, sinó per a arribar a l’audiència i impactar.

En què consisteix el nou servei de #DigitalTraining?

Per a ajudar els clients en la seva estratègia de comunicació, totoro comunicació presenta #DigitalTraining, un servei de formació ad hoc per a empreses, per a aprendre les principals claus de la comunicació a Internet. #DigitalTraining serveix per a entendre com funciona la comunicació corporativa a la xarxa i elaborar estratègies concretes de dinamització, que permetin a les empreses treballar internament la seva presència online, millorar la reputació i crear comunitat a Internet.

#DigitalTraining té una durada total de 8 hores, repartides en 4 hores de formació presencial i/o telemàtica amb els participants i 4 hores de consultoria amb el Client, per ajudar-lo a determinar la millor estratègia de comunicació digital per a la seva marca.

Àrees de formació del curs (*)

  • Com elaborar un Pla de comunicació i les principals estratègies de comunicació
  • Anàlisi de la pàgina web del Client i revisió de l’estratègia seguida al blog coporatiu; principals recomanacions per aconseguir millors resultats als motors de cerca (Google)
  • Introducció a les principals xarxes de comunicació corporativa (B2B) a Internet: LinkedIn i Google My Business
  • Creació d’un Pla de Social Media i Llibre d’estil digital
  • Elaboració de newsletters amb Mailchimp, la millor eina d’email marketing

(*) 2 mòduls seleccionables.

T’interessa rebre més informació sobre el nou servei de #DigitalTraining de totoro comunicació? Pregunta’ns i te n’informarem!