avatar-totoro-agencia-comunicacio-mitjans-marketing
23759
post-template-default,single,single-post,postid-23759,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

La Fundació Talita presenta el nou Calendari Solidari Talita 2023!

talita presenta el calendari solidari talita 2023

La Fundació Talita presenta el nou Calendari Solidari Talita 2023!

El proper 29 de novembre, la Fundació Talita presentarà el nou Calendari Solidari Talita 2023, de nens i joves amb discapacitat intel·lectual i famosos, que, enguany, celebra la seva vint-i-unena edició.

L’objectiu principal del Calendari Solidari Talita és sensibilitzar la societat i afavorir la inclusió dels infants i joves amb discapacitat intel·lectual i recaptar fons. Des de la seva creació, l’any 1998, la Fundació Talita treballa perquè aquests nens es formin en una escola ordinària que els capaciti per a gaudir d’una vida personal i professional digna.

Compromesos amb aquesta causa, i per nové any consecutiu, totoro comunicació col·labora en la difusió del Calendari Talita, de nens i joves amb discapacitat intel·lectual i famosos. totoro intenta aportar el seu gra de sorra, col·laborant en l’estratègia de difusió i comunicació a mitjans del Calendari, per a  aconseguir que tingui ressò mediàtic i donar visibilitat als nens i joves amb discapacitat.

Presentació oficial del Calendari Solidari Talita

El Calendari Solidari Talita d’aquest any serà presentat en un acte amb públic, el proper dijous 29 de novembre  a les 18:30 h a l’hotel H10 Art Gallery de Barcelona, on es desvetllaran els noms dels nens i famosos protagonistes.

En edicions anteriors, han participat en el Calendari Talita celebritats com Leo Messi, Jordi Basté, Pep Guardiola, Gemma Nierga, Leo Harlem, Maribel Verdú, Sílvia Abril, Michelle Jenner o Nil Moliner, entre d’altres. Qui protagonitzarà el Calendari Solidari Talita 2023? Queden pocs dies per a saber-ho!