23759
post-template-default,single,single-post,postid-23759,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

La Fundació Talita presenta el nou Calendari Solidari Talita 2023!

leo-messi-calendari-talita

La Fundació Talita presenta el nou Calendari Solidari Talita 2023!

El proper 29 de novembre, la Fundació Talita presentarà el nou Calendari Solidari Talita 2023, de nens i joves amb discapacitat intel·lectual i famosos, que, enguany, celebra la seva vint-i-unena edició.

L’objectiu principal del Calendari Solidari Talita és sensibilitzar la societat i afavorir la inclusió dels infants i joves amb discapacitat intel·lectual i recaptar fons. Des de la seva creació, l’any 1998, la Fundació Talita treballa perquè aquests nens es formin en una escola ordinària que els capaciti per a gaudir d’una vida personal i professional digna.

Compromesos amb aquesta causa, i per nové any consecutiu, totoro comunicació col·labora en la difusió del Calendari Talita, de nens i joves amb discapacitat intel·lectual i famosos. totoro intenta aportar el seu gra de sorra, col·laborant en l’estratègia de difusió i comunicació a mitjans del Calendari, per a  aconseguir que tingui ressò mediàtic i donar visibilitat als nens i joves amb discapacitat.

Presentació oficial del Calendari Solidari Talita

El Calendari Solidari Talita d’aquest any serà presentat en un acte amb públic, el proper dijous 29 de novembre  a les 18:30 h a l’hotel H10 Art Gallery de Barcelona, on es desvetllaran els noms dels nens i famosos protagonistes.

En edicions anteriors, han participat en el Calendari Talita celebritats com Leo Messi, Jordi Basté, Pep Guardiola, Gemma Nierga, Leo Harlem, Maribel Verdú, Sílvia Abril, Michelle Jenner o Nil Moliner, entre d’altres. Qui protagonitzarà el Calendari Solidari Talita 2023? Queden pocs dies per a saber-ho!