avatar-totoro-agencia-comunicacio-mitjans-marketing
23184
post-template-default,single,single-post,postid-23184,single-format-standard,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,smooth_scroll,no_animation_on_touch,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Anna Alonso | Comunicació Corporativa és, ara, totoro comunicació

Anna Alonso | Comunicació Corporativa és, ara, totoro comunicació

Vivim moments difícils i incerts. Amb el Covid-19, s’ha produït una situació diferent, estranya, on es barregen moltes circumstàncies: excés informatiu, en ocasions mal periodisme, mala gestió… però també rigor, esforç per informar bé, decisions encertades, etc. Que una qüestió ens desgasti psicològicament per preocupant o confosa, no ens pot fer caure en el desànim i abocar-nos a no voler saber ni entendre què passa.  

En aquestes circumstàncies, més que mai i per a poder prendre bones decisions, als ciutadans ens cal informar-nos bé, això vol dir, llegir diaris per a conèixer l’actualitat, combinar capçaleres i emisores i defugir de lectures ràpides de notícies (que no sabem ni d’on vénen) a ‘cop de ‘click’. 

En l’àmbit de l’empresa, la comunicació corporativa demana consistència i plans de comunicació 360 graus. Cal treballar les accions comunicatives de forma coordinada per a tots els suports, canals externs (impactes als mitjans de comunicació i altres fonts) i canals propis, amb una mateixa imatge, to i discurs. 

Si les empreses saben practicar de veritat allò que diuen que fan i ho saben comunicar bé i de forma atractiva als seus públics, obtindran l’èxit comunicatiu, que no és res més que aconseguir que identitat (allò que diem que som) i imatge (allò que projectem) esdevinguin una mateixa cosa. 

Per què totoro comunicació?

A la pel·lícula “Mi vecino Totoro”, la protagonista Mei no sap pronunciar correctament el terme ‘tororu’, que significa ‘troll’ en japonès. A Internet, els trolls són usuaris que es dediquen a molestar o provocar els altres amb comentaris ofensius i de forma reiterada i anònima, però, pels nòrdics (d’on prové originàriament aquest mot), els trolls són uns personatges mitològics amb un significat sobrenatural i màgic i s’associen a la bona sort. 

I bona sort per tothom és el que desitgem des de totoro comunicació, un projecte compartit d’Anna Cabanillas i Anna Alonso que neix amb molta il·lusió per fer la feina que fem. Perquè estimem el periodisme i perquè creiem que la comunicació és una eina clau en l’estratègia de negoci i desenvolupament de qualsevol empresa i n’estem convençudes del seu poder. 

Anna Alonso | Comunicació Corporativa (AA | Comunicació Corporativa) és des d’avui totoro comunicació. Gràcies a tots els clients per fer-ho possible, i a tots aquells que ens heu fet costat fins ara.