23310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23310,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Agència de Comunicació corporativa i Marketing digital

Consultoria

Analitzem les necessitats comunicatives del client i elaborem estratègies de comunicació 360 i plans de Comunicació corporativa.

Saber-ne més
Gabinet de premsa

Dissenyem i implementem estratègies i accions de Gabinet de premsa per a augmentar la visibilitat pública del client i els seus impactes als mitjans.

Saber-ne més
Digital

Elaborem plans de Marketing Digital (Social Media, community management, SEO i email marketing) per a aconseguir un bon posicionament a Internet.

Saber-ne més
Consultoria

Analitzem les necessitats comunicatives del client a nivell intern i elaborem estratègies per a millorar la comunicació dins l’empresa i enfortir el sentiment de pertinença dels seus treballadors.

Saber-ne més
Digital

Oferim formació digital ad hoc per a empreses, per a ensenyar-los les principals claus de la comunicació digital i la reputació online.

Saber-ne més
Consultoria

Identifiquem les necessitats comunicatives del client per a construir una nova marca, definir la seva identitat gràfica i corporativa, així com els seus canals de comunicació.

Saber-ne més