23310
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23310,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Agència de Comunicació corporativa i Marketing digital

Consultoria

Analitzem les necessitats comunicatives del client i elaborem estratègies de comunicació i/o plans de comunicació, segons els objectius i les eines de comunicació disponibles.

Saber-ne més
Gabinet de premsa

Definim, dissenyem i implementem estratègies i accions de comunicació per a augmentar la visibilitat pública del client i els seus impactes als mitjans.

Saber-ne més
Digital

Elaborem plans de Marketing Digital que inclouen plans de Social Media, dinamització de xarxes socials, posicionament SEO i campanyes d’email marketing per a aconseguir un bon posicionament del client a Internet. 

Saber-ne més
Gabinet de premsa

Oferim sessions de formació de portaveus per a professionals que vulguin aprofundir en el coneixement del funcionament dels mitjans de comunicació i l'elaboració de notícies, així com millorar les seves habilitats comunicatives.

Saber-ne més
Blog, Comunicació digital, Marketing digital

Amb el servei Digital Training oferim un servei de formació ad hoc per a empreses, per a ensenyar-li les principals claus de la comunicació digital.

Saber-ne més
Consultoria

Identifiquem les necessitats comunicatives de el client per construir una nova marca, definir la seva identitat gràfica i corporativa, així com els seus canals de comunicació.

Saber-ne més